Телефон
СПЕЦИАЛИЗИРАН ЦЕНТЪР ЗА МЕХАНИЧНА ОБРАБОТКА
НА ДЕТАЙЛИТЕ СЪСТАВЯЩИ ДВИГАТЕЛИТЕ С ВЪТРЕШНО ГОРЕНЕ И ДРУГИ СХОДНИ МЕХАНИЗМИ

Rottler F79A

 • Windows Touch Screen операционна система – Rottler използва технологията за докосване на екрана на Windows на 19″ сензорен панел. Софтуерът на Windows има много предимства като обикновен потребителски интерфейс, който е лесен за учене и бърз за работа.
 • Интернет поддръжка и свързаност – Rottler предлага интернет поддръжка и видео конференции директно от вашата машина до фабриката. Тази функция ви дава незабавен директен контакт с Rottler, без да правите телефонен разговор. Skype и уеб камера са предварително инсталирани, така че техниците в Rottler виждат това, което виждате. Това спестява огромно количество време за обучение и отстраняване на проблеми. В работилницата е прекалено шумно? Skype ви предоставя възможности за съобщения с техниците на Rottler.
 • Автоматичен сменяч на инструменти – автоматична система за смяна на инструменти, достъпна за производствени приложения за обработка.
 • Движеща се конструкция на колоната – Позволява работа със стационарният обект с повишена точност.
 • Допълнителен капацитет на височина – Лесно се справя със средни по размер дизелови блокове.
 • Големи пътища с покритие от турсит – Тунели с турситово покритие за понижено триене, по-дълъг живот и по-добра точност.
 • Изключително дълъг T-слот – Работна маса за двойни работни станции и увеличена универсалност
 • Световен стандарт CAT40 шпиндел – За бърза смяна на инструмента и гъвкавост в световен мащаб.
 • Плъзгащ дизайн на шпиндела – За обработка на дълбоки отвори, необходима за работа в блок.
 • Серво мотори – Предлагт максимален въртящ момент и производителност в целия диапазон RPM за пецизност и увеличаване на производителността.
 • Единична фаза 208-240V – За енергийна ефективност, която спестява разходи за електричество.
 • Автоматизирана система за наклоняване на работната глава – осигурява по-добра повърхностна обработка.
 • Екстремна Т-слот Работна маса – за двойни работни станции и големи блокове за повишена гъвкавост.
 • Плъзгащи винтове с директно задвижване – Предоставяйте дълъг живот без проблеми и прецизно движение.

Фирменна документация за Rottler F79A

Информационен филм за ефиктивността на Rottler F79A

Newen – CONTOUR-BB

Специализирана машината за обработка на клапанните гнезда на цилиндрови глави, с диаметър от 13.5милиметра до 100 мм + (0.53 “- 3.94” +) от всички видове материали ( за двигатели на LNG, LPG, N2O).
CONTOUR-BB ™ е уникална и надеждна, разполага с цифрова система за управление което повишава гъвкавостта и на употреба, и намалява времето за обработката на клапаните гнезда на цилиндровата глава.
Възможността за програмиране на цифровият модул на машината позволява да се извършват операции със специални изисквания за форма на клапанното гнездо при тунинговани/спортни двигател.
При обработката се използва богат набор от режещи инструменти – карбид, метало-керамика, диамант.

Фирменна документация за Contour-BB

Информационен филм за ефиктивността на Newen – CONTOUR-BB

SERDI 4.0 Power

SERDI 4.0 Power е най-гъвкавата машина с пневматично и хидравлично затягане на работната глава за най-добра устойчивост по време на работа. Заради нейната самостоятелно центрирана системата на тройна въздушна възглавница, центрирането е с несравнима точност и лекота, по-лесно от всички други машини на пазара. Сравнена с автоматичните машини, тези ръчно управлявани SERDI машини са лесни за употреба за всички оператори и не изискват трудна и скъпоструваща профилактика.

Информационен рекламен филм за SERDI 4.0 Power

SERDI 3.0

SERDI 3.0 е с характеристиките на по-големият си брат 4,0 с насоченост към средни и малки диаметри. Тя постига отлични нива на балансираност, дори в употреба с малки размери като 0.120 “/ 3mm. Комбинацията от тези машина 4,0 и 3,0 покрива целият пазарен сегмент от работа.

SERDI 1501

SERDI 1501 позволява лесни и ефективни тестове под налягане на цилиндровата глава и цилиндровия блок за наличието на пукнатини или нарушения в охладителната система.Тестът обхваща температурният диапазон от 20 до 60 градуса по Целзии. Препоръчано от Caterpillar.

Информационен рекламен филм за SERDI 1501

ARB 651 Разтъргване и калибриране на биели

ARB 651 е специално проектиран за комплексна обработка на биели (мотовилки) – голяма, малка глава и калибриране на биелни втулки. Машината е универсална и специфична по своята схема на работа, което я прави особенно ценна при ремонта на двигатели с вътрешно горене.

Фирменна документация за ARB 651

BT 6 хоризонтално разтъргваща машина

Разтъргваща машина BT 6 е малка на размер бор щанга , която има широк спектър на приложение.
Въпреки, че е специално предназначена за възстановяване на леглата на разпредилителният вал в цилиндровата глава, тя също може да се използва за възстановяване на лагерните гнезда на коляновия вал на цилиндровия блок в автомобилте.
Машината е здрава и компактна и дава възможност за прецизна обработка.

Фирменна документация за BT6

RTM 270 Шлайф колянов вал

Шлайф машина RTM 270 е много гъвкава, което позволява да се получи висока прецизност при шлайфане на колянов вал.
Тези машини обхваща широк диапазон на двигатели от малки едноцилиндрови до големи с размер на вала до 1600 mm. и тегло до 160кг.

Фирменна документация за RTM270

STC 361

STC 361 са хидравлични шлайфащи машини за малки и средни на големина цилиндрови глави и цилиндрови блокове с максимална дължина до 1300mm.
STC 361 са хидравлични шлайфащи и фрезоващи машини за средни и големи размери цилиндрови глави и блокове.
Тези машини са точни и гъвкави: те дават възможност за решаване на всички шлифовъчни проблеми по оптимален и икономичен начин.
STC 361 машина се характеризира с автоматично променливо движение на масата, което е хидравлично контролирано; главата се управлява от един от главните двигатели, който директно контролира шлайф колянния вал и чрез допълнителен двигател на контрол на ножа.
Тези машини дават възможност за 3 различни метода на обработка: с шлайф камбана с 10 абразивни елемента, финно фрезоване е единичен инструмент за рязане (ЦМБ) или с фрезова глва 340mm.

Фирменна документация за STC361

AMC-SCHOU 1800

AMC-SCHOU 1800 е машина за разтъргване и фрезоване на цилиндров блок и корегиране / възстановяване стъпките на цилиндровире ризи/втулкли до 350 mm (13,75 “). Машината е проектирана и изработена с масивна конструкция от висококачествени материали за гарантиране на високо качество на работа. Оборудвана е с автоматично централно смазване.

DIMET 405 RE

Прахово-газово динамично напластяване чрез оборудване Диметил-405 РЕ. Уредът е предназначен за напластяване на алуминий, мед, цинк, никел и цинкоалуминиевомедна сплав върху разнородни материали и сплави. Датайлите подложени на този вид напластяване не се подлагат на предварителна температурна и/или специална механична обработка.

Фирменна документация за DIMET 405 RE

Информационен филм за ефиктивността на DIMET 405 RE

ESAB Tig 3000i AC/DC

Висококачаственни аргонови заварки чрез ЕСАБ 3000i AC/DC заваръчен уред. Проектирана за висококачествено Tig заваряване на алиминий, алуминиеви сплави, магнезияви сплави, нераждаема стомана, мека стомана, чугун и медни сплави. Зашаса на мощност на уреда позволява плавно и равномерно завареване както на малки така и на големи детайли.

Фирменна документация за ESAB Tig 3000i AC/DC

Sunen P-180 Honall

Sunnen P-180 Head & Driver Set е предназначена за оразмеряване и обработване на капанните водачи в цилиндровите глави. Той използва дорници и камъни, използвани в Sunnen Хонинг Машини.

Фирменна документация за Sunen P-180 Honall